Όροι Χρήσης

Το Petproducts.gr είναι  ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων κατοικίδιων που ανήκει σε φυσική ατομική επιχείρηση με έδρα εντός της ελληνικής επικράτειας που η λειτουργία της διέπεται από την κείμενη ελληνική νομοθεσία.

Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος Petproducts.gr  πρέπει να γίνεται από ενήλικα άτομα που έχουν τη νοητική και νομική δικαιοπρακτική ικανότητα για να πραγματοποιούν αγορές. Οι συναλλαγές γίνονται στην ελληνική γλώσσα και τα παραστατικά που εκδίδονται είναι όλα στην ελληνική γλώσσα και αυτό προϋποθέτει ότι ο πελάτης κατανοεί την ελληνική γλώσσα. Οι πελάτες του Petproducts.gr  πρέπει πριν προχωρήσουν στις αγορές τους να έχουν διαβάσει όλους τους όρους χρήσεις και τις προϋποθέσεις που διέπουν τη λειτουργία του Petproducts.gr. Η περιήγηση και η πραγματοποίηση αγορών μέσα από το Petproducts.gr   συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή σας και αποδοχή τους.

Η Επιχείρηση για την περιγραφή των προϊόντων χρησιμοποιεί στοιχεία από τους επίσημους ιστότοπους των κατασκευαστών ή παρασκευαστών των προϊόντων και δε φέρει καμιά ευθύνη για αυτά ή για τυχόν διαφοροποιήσεις ή για αλλαγές.  Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να αλλάζει το περιεχόμενο ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη σχετική ενημέρωση, ωστόσο οι αλλαγές δεν επηρεάζουν παραγγελίες που έχουν τοποθετηθεί και βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι πελάτες φέρουν την ευθύνη να ελέγχουν για τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης. H Επιχείρηση δεσμεύεται για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Ωστόσο δεν ευθύνεται για τεχνικής ή τυπογραφικής φύσης λάθη ή από διακοπή λειτουργίας του ιστοτόπου.

Η Επιχείρηση δεν δύναται να εγγυηθεί για την άμεση διαθεσιμότητα των προϊόντων. Ωστόσο, δεσμεύεται για την έγκαιρη ενημέρωση του αγοραστή, οπωσδήποτε πριν την πληρωμή. Σε περίπτωση που έχει γίνει η πληρωμή δεσμεύεται για την επιστροφή των  χρημάτων, αφαιρούμενων πιθανόν τραπεζικών κρατήσεων.

Ο αγοραστής έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την παραγγελία του και δικαιούται επιστροφής όλου του ποσού μόνο εάν αυτή δεν έχει αποσταλεί και δεν έχουν υπάρξει τραπεζικές κρατήσεις. Σε κάθε άλλη περίπτωση ο αγοραστής μπορεί να επιστρέψει το προϊόν εντός 14 ημερών μόνο εφόσον δεν έχει φθαρεί η συσκευασία του από άνοιγμα ή άλλο λόγο και πρέπει να καταβάλει τα έξοδα αποστολής. Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές τροφών που έχουν ανοιχτεί τα σακιά, εφόσον είναι κλειστά ισχύουν τα παραπάνω.

Το Petproducts.gr. δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα και προβλήματα από την ασυμβατότητα των τεχνικών μέσω που χρησιμοποιούν οι πελάτες. Επίσης, η Επιχείρηση δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων ή παραπομπών σε τρίτους. Επίσης δε φέρει καμιά ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρξει από επίθεση χάκερς.

Ό,τι αναγράφεται και είναι αναρτημένο στον ιστότοπο Petproducts.gr  αποτελούν ιδιοκτησία του και απαγορεύεται από την κείμενη νομοθεσία η αναπαραγωγή τους χωρίς την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη.

Scroll to Top
Scroll to Top Μετάβαση στο περιεχόμενο