Τρόποι Αποστολής

Η Εταιρεία Petproducts.gr συνεργάζεται με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, Εταιρείες Ταχυμεταφορών και Μεταφορικές Εταιρείες, εξασφαλίζοντας πανελλαδική κάλυψη στις αποστολές της και παράλληλα επιλέγοντας κάθε φορά την καλύτερη λύση αναφορικά με τον χρόνο παράδοσης και το κόστος των μεταφορικών.

Χρόνος Παράδοσης:

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τον τόπο παραλήπτη και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Σε φυσιολογικές συνθήκες κυμαίνεται από 2-6 μέρες. Σε κάθε περίπτωση η Εταιρεία μας θα σας ενημερώνει για τον χρόνο παράδοσης πριν την αποστολή του προϊόντος.
Κόστος Μεταφορικών:
-Στα προϊόντα που αναγράφεται «Δωρεάν Μεταφορικά» δεν υπάρχει κανένα κόστος για τον παραλήπτη
-Στα προϊόντα που αναγράφεται «Δωρεάν Μεταφορικά*», τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν μόνο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μόνο για παραλαβή από τις αποθήκες μας.
-Σε κάθε άλλη περίπτωση επικοινωνήστε μέσω e-mail με την εταιρεία μας και θα σας βρούμε τον οικονομικότερο τρόπο αποστολής.

Επιστροφές Προϊόντων:

Το προσωπικό της εταιρείας Petproducts.gr ελέγχει αυστηρά όλα τα προϊόντα πριν αποσταλούν, εξασφαλίζοντας τόσο την Εταιρεία όσο και τον παραλήπτη ότι το προϊόν που θα παραλάβει είναι ακέραιο και χωρίς ελαττώματα.
Στην περίπτωση που συμβεί κάποιο ελάττωμα κατά τη μεταφορά του προϊόντος και βαρύνεται η μεταφορική εταιρεία. Ο πελάτης δε θα παραλαμβάνει το προϊόν από τη μεταφορική εταιρεία και θα πρέπει να ενημερώνει την Εταιρεία μας, προκειμένου να ενεργήσουμε άμεσα.

Scroll to Top
Scroll to Top Μετάβαση στο περιεχόμενο