Τρόποι Πληρωμής

Για την αγορά προϊόντων από το Petproducts.gr γίνονται δεκτοί οι παρακάτω τρόποι πληρωμής :

1) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρείας μας στις Τράπεζες Εθνική και Πειραιώς, βάζοντας σαν αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο σας. Εν συνεχεία στέλνετε e-mail στην εταιρεία μας, αναφέροντας απλά την τράπεζα που κάνατε την κατάθεση, ώστε να μπορέσουμε να εντοπίσουμε την κατάθεση άμεσα και να προχωρήσουμε στην αποστολή του προϊόντος αυθημερόν.

Σημείωση: Σε περίπτωση που η κατάθεση γίνεται από άλλη τράπεζα τα πιθανά έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το Petproducts.gr.

2) Αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προϊόντων. Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο courier και επιβαρύνεστε με 5€ . Η πληρωμή με αντικαταβολή ισχύει μόνο για τις αποστολές εντός Ελλάδος. Χρόνος παράδοσης : 1 – 3 εργάσιμες ημέρες.

3) Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Visa, Mastercard, Maestro και Diner όλων των τραπεζών.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Piraeus Bank Gateway ” της Piraeus Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Για λόγους ασφαλείας, τα στοιχεία των χρεωστικών/πιστωτικών/προπληρωμένων καρτών δεν αποθηκεύονται προς μελλοντική χρήση. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να καταχωρούνται εκ νέου κάθε φορά που πραγματοποιείται ηλεκτρονική παραγγελία από τον χρήστη. Με την καταχώρηση των απαιτούμενων στοιχείων της χρεωστικής/πιστωτικής/προπληρωμένης κάρτας ο επισκέπτης/χρήστης δηλώνει ότι είναι ο νόμιμος δικαιούχος της κάρτας αυτής και συναινεί στην χρέωση τους με το αντίστοιχο ποσό για να ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική συναλλαγή για αγορά του προϊόντος μέσω του e-shop της Petproducts.gr. Αν η συναλλαγή δεν ολοκληρωθεί λόγω μη επαρκούς υπολοίπου της κάρτας, λόγω απόρριψής τους από την εκδούσα τράπεζα ή δίκτυο καρτών, ή λόγω οποιασδήποτε αστοχίας αντίστοιχου υλικού, λογισμικού ή δικτύου, ουδεμία ευθύνη φέρει η Petproducts.gr.

Scroll to Top
Scroll to Top Μετάβαση στο περιεχόμενο